Van Bronckhorst niet bezig met ander veld: Zal links- of rechtsom wel meekrijgen

Van Bronckhorst niet bezig met ander veld: "Zal links- of rechtsom wel meekrijgen"

07-12-2016 17:03
1

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft goede hoop dat zijn ploeg na de winter nog in de Europa League speelt. Daarvoor moet met twee goals verschil worden gewonnen van Fenerbahçe donderdagavond.

"We hebben een dergelijke klus vaker geklaard in de clubhistorie. Hopelijk wordt ook dit een historisch duel", zei Van Bronckhorst woensdag op de persconferentie. Bij een verlies van Manchester United bij Zorya Luhansk is Feyenoord bij iedere overwinning, met welke uitslag dan ook, door. "Ik zal linksom of rechtsom de tussenstand in Odessa wel mee krijgen. Aanvankelijk ben ik daar niet mee bezig", citeert RTV Rijnmond de coach.

Van Bronckhorst is niet van plan spelers te gaan. "Iedereen is fit. Ondanks drukke periode zal ik morgen niemand sparen, omdat het een belangrijke wedstrijd is. In een pittige poule doen we tot de laatste dag mee. We willen graag door en gaan daar morgen alles aan doen. In eigen huis zijn we sterk. Met het publiek achter ons zijn we in staat om met twee goals verschil te winnen."