'Ik ga sowieso vanaf 1 januari weer aan de bak, er lopen wel wat dingen'

'Ik ga sowieso vanaf 1 januari weer aan de bak, er lopen wel wat dingen'

08-12-2016 14:34
6

Willie Overtoom is vanaf 1 januari beschikbaar voor elke club die hem wil hebben, mits er een mooie uitdaging ligt. Dat laat de oud-speler van AZ en Heracles Almelo donderdag weten.

Overtoom speelde in het voorjaar van 2016 in Qatar, kon verlengen, maar wilde terug naar Europa. Sindsdien is hij clubloos en dat blijft deze maand zo. "Ik sta nog ingeschreven bij de Qatarese voetbalbond, dus ik kan pas in de nieuwe transferperiode overgeschreven worden. Vanaf deze winter kan ik dus weer spelen", vertelt hij aan Niekaj Index.

"Ik ga sowieso vanaf 1 januari weer aan de bak", drukt Overtoom op het hart. "Waar? Dat weet ik nog. Er lopen wel wat dingen, maar wat ik wil is gewoon weer een halfjaar in een goede competitie spelen in Europa en dan kan het vanaf de zomer weer alle kanten op. Ik ben fit."

Overtoom lijkt zelf te hopen op een club in de Eredivisie, zo liet hij in mei van dit jaar doorschemeren aan Voetbal International. "Er zijn wel aanbiedingen geweest, maar ik wil er echt een goed gevoel bij hebben", zei de dertigjarige middenvelder toen.