Update: 'PSG heeft bijna beet en nadert akkoord met ontevreden Duitser'

Update: 'PSG heeft bijna beet en nadert akkoord met ontevreden Duitser'

donderdag 22 december 2016 om 21:15

Patrick Kluivert en Paris Saint-Germain mogen serieus hopen op de komst van Julian Draxler. De aanvallende middenvelder van VfL Wolfsburg bevestigt dat er gesprekken gaande zijn, met meerdere partijen.

De verhalen uit Frankrijk dat er al een akkoord zou liggen tussen PSG en Draxler worden door de Duitser niet bevestigd. "Ik ben in gesprek met een aantal clubs, maar er is nog geen definitief besluit", zegt Draxler tegen Bild. "We zullen zeker een besluit maken die voor iedereen goed is. Dit keer zullen we dat samen gaan doen."

Afgelopen zomer wilde Draxler weg bij Wolfsburg, maar werkte de Duitse club niet mee. Daarna heeft hij nooit meer zijn draai kunnen vinden. "Ik denk dat dit het ergste halve seizoen uit mijn loopbaan is geweest. Ik dacht dat ik nooit meer voor Wolfsburg zou spelen nadat ik uit de selectie werd gelaten voor de wedstrijd tegen Bayern München. Maar ik heb alles gegeven op de training. Dat ben ik verschuldigd aan het team."

Update 21:15 uur: Volgens het doorgaans goed ingevoerde L'Equipe zijn Paris Saint-Germain en VfL Wolfsburg nagenoeg akkoord over de transfer van Julian Draxler. Verwacht wordt dat de Fransen ongeveer 36 miljoen euro neertellen voor de middenvelder, die dolgraag weg wil bij zijn club. Draxler zal in Parijs een contract tot medio 2021 ondertekenen. 

Plaats een reactie

JCJWZ +8458
vrijdag 23 december 2016 om 02:33
36miljoen is een koopje tegenwoordig.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Update: 'PSG heeft bijna beet en nadert akkoord met ontevreden Duitser'