Krant geeft Engelse clubs vijf Eredivisie-transfertips: 'Tijd om hem te kopen'

Krant geeft Engelse clubs vijf Eredivisie-transfertips: 'Tijd om hem te kopen'

02-01-2017 19:52
8

De transfer van Memphis Depay van PSV naar Manchester United mag dan niet goed uitgepakt zijn, volgens de Daily Mirror zijn er nog genoeg groeibriljantjes in de Eredivisie die interessant zijn voor Premier League-clubs.

De krant geeft de clubs op het hoogste Engelse niveau dan ook transfertips met vijf spelers die de oversteek naar Groot-Brittannië in januari kunnen maken. Twee Ajacieden staan op het lijstje: Davy Klaassen en Kasper Dolberg. Al zet het medium bij Dolberg wel de aantekening dat een winterse transfer nog te vroeg is. 'Maar het is wel de hoogste tijd om hem nu te gaan scouten', schrijft de Mirror.

Wedden

Meer odds

Over Klaassen zegt de krant: 'Elke Premier League-club op zoek naar een speler gelijk aan Georginio Wijnaldum moet goed kijken naar de Ajax-aanvoerder.' Ook op de lijst staat Rick Karsdorp, die de Mirror een van de beste talenten van Feyenoord noemt en bij Manchester United in beeld zou zijn. 'Met zijn transfersom die de komende jaren alleen maar hoger zal worden, is het nu tijd om hem te kopen.'

Davy Pröpper (PSV) staat eveneens op de lijst. 'Hij is misschien niet de meest glamureuze speler beschikbaar in deze transferperiode, maar dat betekent niet dat de hardwerkende middenvelder niet een geweldige toevoeging kan zijn voor de Premier League-middenmoters.' De lijst wordt afgesloten door Sébastien Haller van FC Utrecht, die ook goed tot zijn recht zou komen bij diezelfde middenmoters.