Bazoer krijgt er ploeggenoot bij: Wolfsburg haalt opvolger Draxler

Bazoer krijgt er ploeggenoot bij: Wolfsburg haalt opvolger Draxler

05-01-2017 21:27

VfL Wolfsburg heeft zich verzekerd van de komst van Yunus Malli. De Turks international heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot 2021 in de Volkswagen-stad houdt. 

Malli is in Wolfsburg de opvolger van Julian Draxler, die onlangs zijn sportieve carrière een vervolg gaf bij Paris Saint-Germain en voor dertig miljoen euro werd verkocht aan de Franse topclub. De middenvelder komt over van FSV Mainz 05 en kost naar verluidt 12,5 miljoen euro. Malli maakte bij Mainz indruk tijdens de eerste seizoenshelft, waarin hij in zestien wedstrijden zes keer scoorde en zeven assists verzorgde.

Malli wordt bij Wolfsburg ploeggenoot van Riechedly Bazoer. De Nederlander trok vorige week de deur bij Ajax achter zich dicht, nadat hij onder Peter Bosz geen uitzicht had op een vaste basisplaats en veelal op de bank zat. Ook treft hij voormalig PSV-verdediger Jeffrey Bruma in de kleedkamer. Wolfsburg, dat momenteel dertiende staat in de Bundesliga, hoopt in de tweede seizoenshelft weer richting het linkerrijtje te kruipen.