Koeman stampvoetend door stadion na verlies: 'Het bestuur weet dat'

Koeman stampvoetend door stadion na verlies: 'Het bestuur weet dat'

07-01-2017 21:37
11

Ronald Koeman was zaterdagavond niet te genieten. Leicester City knikkerde zijn Everton uit de FA Cup door op Goodison Park met 2-1 te winnen. Na de wedstrijd richtte Koeman zich tot het bestuur van The Toffees: versterkingen zijn absoluut noodzakelijk. 

"De directie weet dat ik versterkingen wil. Ik hoop dat iedereen zich realiseert wat het team nodig heeft om resultaten te behalen die bij de status van deze club horen", aldus de Nederlandse manager voor de camera van de BBC. "Het zegt genoeg dat Tom Davies de beste speler op het veld was", verwees hij naar de achttienjarige middenvelder in zijn team.

De nederlaag tegen The Foxes kon Koeman amper bevatten. "Hoe zij die 1-1 maken...Geen druk op de bal en drie verdedigers tegenover Musa en nog scoort hij. Als je zo speelt, dan vraag je om tegendoelpunten."

Voor aanvang van het bekerduel werd alvast één winteraanwinst gepresenteerd. Ademola Lookman (19) zette eerder deze week zijn handtekening onder een contract tot medio 2021. De aanvaller komt voor ruim tien miljoen euro over van Charlton Athletic. Morgan Schneiderlin (Manchester United) moet de volgende versterking worden.