'Gefrustreerde Koeman krijgt zijn zin met verhuurde Arsenal-middenvelder'

'Gefrustreerde Koeman krijgt zijn zin met verhuurde Arsenal-middenvelder'

08-01-2017 09:23
1

Jack Wilshere staat op het verlanglijstje van Ronald Koeman. De manager van Everton, die zéér actief is op de transfermarkt, is dit seizoen onder de indruk geraakt van de Engelse middenvelder.

Wilshere verruilde in de zomer Arsenal voor Bournemouth en maakt op huurbasis een uitstekende indruk. Dat levert hem complimenten uit alle windrichtingen op, waaronder van Koeman. Hij ziet in de 25-jarige international een uitstekende aanvulling voor de Everton-selectie. Dat meldt The Mirror.

Wedden

Meer odds

Koeman hoopt Wilshere na dit seizoen over te kunnen nemen. Dat is niet ondenkbaar, omdat zijn contract bij Arsenal over anderhalf jaar afloopt. Arsenal-manager Arsène Wenger wil graag verlengen, maar het is de vraag of de hoofdrolspeler daar zelf ook voor openstaat.

Met de komst van Wilshere, die voor het eerst in jaren weer volledig fit is, krijgt Koeman mogelijk zijn zin. De Nederlandse manager uitte zaterdag zijn frustraties na de FA Cup-uitschakeling tegen Leicester City, omdat zijn ploeg in zijn ogen niet verder kan zonder versterkingen.