NAC doet stiekem zaken met Manchester City: Dat zag ik meteen al

NAC doet stiekem zaken met Manchester City: "Dat zag ik meteen al"

10-01-2017 11:46
8

Chiro N'Toko is blij met zijn overstap van SC Cambuur naar NAC Breda. Maandag werd de deal tussen de twee Jupiler League-ploegen beklonken. Ondertussen blijkt NAC, dat zich de komende maanden wil revancheren voor een matige eerste competitiehelft, opnieuw zaken te hebben gedaan met Manchester City. 

N'Toko (rechts op de foto) tekende maandag voor anderhalf jaar in Breda. "Mijn eerste indruk is goed, positief. Ik heb net met trainer een goed gesprek gehad, een goede indruk gekregen. Ook heb ik een paar spelers een hand gegeven. Het lijkt me een goede en sympathieke ploeg", vertelt de stopper op het digitale thuis van NAC.

Technisch manager Hans Smulders kent hij nog van FC Eindhoven. "Daar heb ik drie jaar gespeeld en hij is de man die mij de kans heeft gegeven om bij FC Eindhoven te voetballen. Nu krijg ik van hem de kans om hier te komen voetballen, daar ben ik dankbaar voor."

Garcia
De komst van Manu Garcia naar Breda blijkt inmiddels te zijn afgerond. De Spaanse spelverdeler wordt tot de zomer gehuurd van Manchester City. NAC heeft de komst van Garcia bewust stilgehouden, meldt BN/DeStem, om concurrenten af te troeven. Een officieel bericht over de komst van Garcia is (nog) niet verschenen. 

Maandag trainde de middenvelder al mee en trainer Stijn Vreven was direct enthousiast over de kleine stilist. "Brute kracht verliest het altijd van slimmigheid. Dit is een jonge jongen die absoluut kan voetballen. Dat zag ik meteen al bij de eerste training."