'Manchester United heeft concreet bod op Memphis binnen: gesprekken gaande'

'Manchester United heeft concreet bod op Memphis binnen: gesprekken gaande'

12-01-2017 20:33
15

Manchester United en Olympique Lyon zijn in onderhandeling over een transfer van Memphis Depay. Dat meldt het Franse medium RMC donderdag. Eerder deze week werd voor al melding gemaakt van de belangstelling uit Lyon voor Memphis. 

De Oranje-international is op Old Trafford volledig uit beeld verdwenen. Manager José Mourinho is bereid om mee te werken aan een afscheid van Memphis. Er moet wel minimaal zeventien miljoen euro worden opgehoest voor de rechtspoot, weten Britse media. 

Wedden

Meer odds

Lyon heeft nu een bod uitgebracht dat een stuk lager ligt. De Franse topclub en United hebben nog tot 1 februari de tijd om eruit te komen. De salariseisen van Memphis kunnen een struikelblok vormen en RMC vraagt zich zelfs hardop af op de 22-jarige vedette wel interesse heeft in een vertrek naar de Ligue 1. Op de achtergrond zouden ook onder meer AC Milan en AS Roma naar Memphis lonken. 

Ook Everton wilde de aanvaller graag inlijven, maar de werkgever van Ronald Koeman wilde Memphis éérst een halfjaar op huurbasis naar Goodison Park halen. Daar ging United niet mee akkoord.