Huntelaar kijkt naar Ajax: Hij is een groot talent, een heel goede speler

Huntelaar kijkt naar Ajax: "Hij is een groot talent, een heel goede speler"

13-01-2017 08:00
5

Als Klaas-Jan Huntelaar aankomende zomer terugkeert bij Ajax, krijgt hij te maken met een geduchte concurrent. Kasper Dolberg ontwikkelt zich erg sterk dit seizoen en Huntelaar zag de Deense goaltjesdief al geregeld aan het werk.

De Achterhoeker volgde de ontwikkeling van Dolberg met interesse, zo vertelt hij aan De Telegraaf. "Kasper is een groot talent, een heel goede speler", aldus de Schalke 04-spits over de aanvaller die mogelijk zijn concurrent wordt. "Hij is een echte spits. Dolberg neemt in het veld de goede beslissingen en gaat daar vol voor. Ik vind dat hij het erg goed doet."

Concurrentie is Huntelaar ondertussen wel gewend, want ook bij Schalke krijgt hij daarmee te maken. Die club kocht Guido Burgstaller van FC Nürnberg. Het is niet het einde van Huntelaar bij Schalke. "Ik vind het sowieso logisch dat er iemand is gekocht. Natuurlijk moet de club inspelen op drie geblesseerde aanvallers: Franco di Santo, Breel Embolo en ik. Ik ga iedereen laten zien dat ik de fitste en de beste ben. Als ik de kans krijg."