Cultheld Heerenveen flirt met transfer: 'Ik moet ook aan mijn familie denken'

Cultheld Heerenveen flirt met transfer: 'Ik moet ook aan mijn familie denken'

22-01-2017 13:26
1

De kans bestaat dat Henk Veerman vertrekt bij sc Heerenveen. Onlangs deed die mogelijkheid zich al voor, maar aanbiedingen uit Zuid-Korea trokken de 25-jarige cultheld niet over de streep.

Veerman deed de belangstelling van het Zuid-Koreaanse Ulsan Hyundai FC eind december af als onzin, maar erkent nu dat er wel degelijk een poging is ondernomen. "Ik kreeg daar aanbiedingen waarbij ik ook aan mijn familie moet denken", zegt de spits, die zelf graag wilde, bij Kees van LOVE Sport. "Ik hou ook wel van Koreaans eten hoor, maar Heerenveen heeft het laatste woord."

Het contract van Veerman in Friesland loopt na dit seizoen af. Heerenveen heeft een optie om te verlengen, maar of dat ook wordt gedaan is nog onduidelijk. Veerman staat ook in de vermeende belangstelling van FC Utrecht. Een winters vertrek lijkt onwaarschijnlijk. "Er is niets aan de hand, het ziet er naar uit dat ik het seizoen afmaak bij Heerenveen", zegt Veerman. En Utrecht? "Ze hebben zich wel een keer gemeld, maar dat was meteen al uit de lucht."