Vitesse gaat akkoord en ontvangt 'tonnen' voor routinier: Alles gegeven

Vitesse gaat akkoord en ontvangt 'tonnen' voor routinier: "Alles gegeven"

Gepubliceerd: donderdag 26 januari 2017 om 20:32do 26-01-2017 om 20:32

Sheran Yeini heeft zijn laatste wedstrijd voor Vitesse gespeeld. De dertigjarige middenvelder maakt per direct de overstap naar Maccabi Tel Aviv. Dat meldt Vitesse via de officiële kanalen. 

Begin januari meldde Maccabi zich al in Arnhem. Technisch directeur Jordi Cruijff wilde van Vitesse weten of een transfer van Yeini (30) bespreekbaar was. Aanvankelijk leek de eredivisionist niet mee te willen werken aan een terugkeer van de routinier. Yeini speelde tussen 2004 en de zomer van 2015 ook al voor de Israëlische topclub. 

Nu is het tóch tot een deal gekomen tussen de club van Cruijff en Vitesse. De Arnhemmers zouden 'enkele tonnen' opstrijken voor Yeini, weet De Telegraaf. De zestienvoudig international had nog een contract tot de zomer van 2018.

"Nadat Maccabi Tel Aviv zich meldde werd duidelijk dat het een goed moment bleek voor Sheran om terug te keren bij zijn oude club. Maccabi was bereid om aan de gevraagde transfersom te voldoen. Sheran heeft anderhalf jaar alles gegeven voor Vitesse. Wij wensen hem veel succes in Tel Aviv", zegt technisch directeur Mo Allach op de website van Vitesse. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws