Aankoop van 45 miljoen wil Ronaldo: 'Probeer hem hier naartoe te krijgen'

Aankoop van 45 miljoen wil Ronaldo: 'Probeer hem hier naartoe te krijgen'

27-01-2017 13:19
7

Joao Mario is Cristiano Ronaldo aan het verleiden. De Portugese middenvelder van Internazionale hoopt zijn landgenoot ook naar Milaan te krijgen. Dat vertelt Joao Mario in gesprek met Inter TV, met een lach op zijn gelaat.

"Portugal heeft veel kwaliteitsspelers, maar Portugal is natuurlijk onze talisman, onze belangrijkste speler", aldus de Inter-middenvelder, die net als Ronaldo voorheen bij Sporting Portugal speelde. "Ik ben aan het proberen om hem naar Inter te krijgen. Laten we zeggen dat het een lastig karwei is! Hij is niet alleen een ploeggenoot bij Portugal, maar ook een vriend van me. Een goed persoon en een geboren leider."

"Ronaldo is een geweldige kerel die om iedereen geeft", benadrukt Joao Mario. Hij sleepte met Ronaldo en Portugal de Europese titel in de wacht en verdiende zodoende een megatransfer van 45 miljoen euro naar Inter. "Het EK 2016 was voor ons een unieke ervaring. Ik heb er altijd van gedroomd om een hoofdprijs te winnen met mijn land, maar ik had me nooit kunnen voorstellen dat het op deze manier zou gaan."