Update: Ruildeal met ADO op losse schroeven: Het voorstel zit in de mailbox

Update: Ruildeal met ADO op losse schroeven: "Het voorstel zit in de mailbox"

30-01-2017 12:11
9

Go Ahead Eagles en ADO Den Haag zijn van plan om een spelersruil te voltooien voor het sluiten van de transfermarkt. De twee hoofdpersonen heten Randy Wolters en Ludcinio Marengo, weet Voetbal International.

ADO wil Marengo naar Go Ahead sturen om Wolters via de omgekeerde weg te verwelkomen. De twee clubs zijn met elkaar in gesprek over de spelersruil en hopen de huurdeal maandag nog te beklinken. Wolters heeft zijn basisplaats bij Go Ahead verloren, terwijl Marengo niet speelt bij ADO.

Wedden

Meer odds

Hakim Slimani, zaakwaarnemer van de ADO-aanvaller, bevestigt dat een transfer wordt besproken. "Het klopt dat die gesprekken gaande zijn", zegt de agent van Marengo tegenover VI. "Het zou voor alle partijen een goede oplossing zijn. Ludcinio komt bij ADO niet in het stuk voor en Wolters speelt niet bij Go Ahead."

Eerder haalde Go Ahead met Elvis Manu al een aanvaller van formaat naar Deventer, terwijl ook Daniel Crowley en Pedro Chirivella aansloten. Overigens zou een spelersruil opmerkelijk zijn, aangezien ADO en Go Ahead met elkaar verwikkeld zijn in de strijd tegen degradatie. Hekkensluiter Go Ahead heeft dertien punten en nummer vijftien ADO heeft zeventien punten.

Update 12:07: Wolters geniet ook de interesse van een Amerikaanse club. "Het is concreet. Het voorstel zit in de mailbox", zegt zaakwaarnemer Louis Laros tegen FOX Sports. Om welke club uit de MLS het gaat, is niet bekend. Ook de ruildeal kan nog doorgang vinden. "De interesse van ADO is er zeker, maar we zitten pas in de oriëntatiefase", zegt Laros. "We hebben meer opties en we moeten overal nog induiken. Een overeenkomst met wie dan ook is er op dit moment niet."