Twijfels binnen Ajax over Neres: Is hij zo veel beter dan Kluivert?

Twijfels binnen Ajax over Neres: "Is hij zo veel beter dan Kluivert?"

31-01-2017 00:18
50

Niet iedereen binnen Ajax is ervan overtuigd dat David Neres vijftien miljoen euro waard is, stelt Valentijn Driessen. De negentienjarige Braziliaan komt waarschijnlijk voor dat bedrag over van São Paulo.

De chef sport van De Telegraaf stelt dat er in Amsterdam twijfels heersen over Neres, die trainer Peter Bosz meer opties moet geven in de voorhoede. "Ze zijn niet allemaal idolaat van hem, want sommigen zeggen: is hij zo veel beter dan Kluivert?", zegt Driessen bij Natafelen op FOX Sports. "Dus er zijn mensen binnen de organisatie die er niet van overtuigd zijn en die vinden het ook veel te veel geld."

Tafelgenoot Freek Jansen is het daar niet mee eens. "Ze zijn helemaal idolaat van Neres. De scouting is lyrisch over hem", aldus de Ajax-watcher van Voetbal International. Driessen: "Waarom zit hij dan niet bij Chelsea of Manchester City? Hebben die hun ogen in hun zak zitten dan? Het is veel geld." De journalist gaat voorbij aan het feit dat Neres in Engeland waarschijnlijk geen werkvergunning zal krijgen.

Lees ook: 'Ajax heeft deal te pakken, bod op buitenspeler geaccepteerd'