Jesé weigert transfer naar Premier League: Ik ben een man van mijn woord

Jesé weigert transfer naar Premier League: "Ik ben een man van mijn woord"

Jesé Rodriguez maakte in de winterse transferperiode een verrassende keuze: terugkeren bij Las Palmas. Dat terwijl voor de flop van Paris Saint-Germain, waar Patrick Kluivert technisch directeur is, ook een transfer naar de Premier League lonkte.

De 23-jarige aanvaller besloot echter om niet in te gaan op onder meer de interesse van Middlesbrough. "Ik moet dicht bij mijn familie zijn, mijn mensen", aldus Jesé, die in Las Palmas, de hoofdstad van Gran Canaria werd geboren. "Ik ben een man van mijn woord en ik heb Miguel Angel Ramirez (president van Las Palmas, red.) beloofd dat ik naar Las Palmas zou komen als ik bij PSG zou vertrekken."

Jesé doet de uitlatingen tijdens zijn presentatie voor 9.000 uitzinnige fans. "Ik ben hier niet om vakantie te vieren. Ik ben gekomen om tot de dood te strijden voor de droom die we hebben met Las Palmas: in de buurt komen van kwalificatie voor Europees voetbal. Ik ben dankbaar voor de interesse van andere clubs, maar voor mij was alles al lange tijd duidelijk. Ik wilde terug."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s