Transfer voor HEMA-spits Parami: Een supergoed gevoel bij de club

Transfer voor HEMA-spits Parami: "Een supergoed gevoel bij de club"

Gepubliceerd: vrijdag 3 februari 2017 om 14:18vr 03-02-2017 om 14:18

Maikey Parami heeft een nieuwe club. De aanvaller, die nationale roem verwierf met zijn heldenrol in het bekertoernooi van vorig seizoen, verruilt VVSB voor Rijnsburgse Boys.

Dat bevestigt de club uit Rijnsburg vrijdag. Parami (22) heeft zijn handtekening onder een tweejarig contract gezet. Hij was al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging. Op het moment dat hij dat publiekelijk kenbaar maakte, kwam de belangstelling op gang.

"Onder wie Rijnsburgse Boys. Dat het Rijnsburg is geworden, komt omdat ik een supergoed gevoel heb bij de club. Dat werd bevestigd na gesprekken met de trainer en het bestuur", aldus de buitenspeler, ook bekend als de HEMA-spits, op de website van zijn nieuwe club.

Parami kiest met zijn stap naar Rijnsburgse Boys voor een niveau lager. De amateurclub komt uit in de derde divisie, terwijl VVSB in de tweede divisie speelt. Parami: "Rijnsburg is een van de sterkere ploegen in het amateurvoetbal en hoort in de tweede divisie thuis. Wat dat betreft is er weinig verschil."

Lees ook: Geen vaste baan bij HEMA na bekerstunt: 'Geen zin om die dag in te halen'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws