Natuurlijke Robben-opvolger dreigt met vertrek bij Bayern: 'Miljoenencontracten'

Natuurlijke Robben-opvolger dreigt met vertrek bij Bayern: 'Miljoenencontracten'

05-02-2017 14:14
2

Douglas Costa blijft niet vanzelfsprekend bij Bayern München, zo laat de ontevreden vleugelaanvaller weten in gesprek met Bild. Een transfer dreigt voor Bayern.

"We hebben meerdere miljoenenaanbiedingen ontvangen uit China, maar ook van grote clubs uit Europa", vertelt Costa in gesprek met het Duitse medium. "Als het seizoen voorbij is, gaan we om tafel om alles te analyseren en te evalueren. Ik voel me op dit moment bij Bayern niet helemaal tevreden. Maar we zullen snel een oplossing vinden."

Costa houdt op die manier alle opties voor een transfer open. "De markt is altijd in beweging, dus er is nooit iets definitief", aldus de speler, die ook voorkeuren heeft. "Engeland is één van grootste competities ter wereld, fantastisch. Maar ook La Liga in Spanje is mooi, met grote spelers en grote clubs." Inmiddels is er contact met clubs uit Engeland, Spanje en Frankrijk.

Bayern kocht Costa in 2015 voor ongeveer 30 miljoen euro van Shakhtar Donetsk. Hij moest op termijn de vervanger van Arjen Robben worden. De Nederlander heeft onlangs bijgetekend in München. Costa heeft een contract tot medio 2020.