Belangrijke PSV'er solliciteert naar transfer: Als er een topclub komt...

Belangrijke PSV'er solliciteert naar transfer: "Als er een topclub komt..."

10-02-2017 16:04
10

Héctor Moreno sluit niet uit dat het een spannende zomer voor hem wordt. Het is geen geheim dat de Mexicaanse verdediger van PSV bij een goede aanbieding openstaat voor een transfer.

"Je weet het natuurlijk nooit. Er kan elke transferwindow wel wat gebeuren. Ik zou hier mijn contract met plezier uitdienen", aldus Moreno, wiens contract tot medio 2019 loopt, tegen het Eindhovens Dagblad. Hij sluit een transfer desondanks niet uit. "Aan de andere kant heb ik ook dromen."

"In Nederland ben ik met AZ en PSV kampioen geworden, dat heb ik al bereikt. Als er een topclub komt uit Engeland of Italië, dan kan dat interessant zijn. Maar het zal niet meer zo onrustig zijn als bij mijn vorige werkgever Espanyol. Die club had financiële problemen en wilde graag verdienen aan hun Mexicaanse international. Telkens als dan je mobieltje gaat, denk je: oh oh."

In de tussentijd hoopt Moreno op een nieuwe landstitel voor PSV. Dan moet er nog wel wat gebeuren. Nummers één en twee Feyenoord en Ajax blijven winnen. "Geloof me, zij gaan de druk voelen als het einde van de competitie nadert", zegt hij. "Feyenoord is al lang, heel lang geen kampioen meer geworden. Media, supporters en zelfs familieleden gaan zich roeren als het spannender wordt."

Lees ook: Moreno droomt van transfer: 'Als die kans komt, ben ik er echt klaar voor'