El Ghazi en Kishna verliezen wéér met Lille, Monaco haalt weer eens uit

El Ghazi en Kishna verliezen wéér met Lille, Monaco haalt weer eens uit

11-02-2017 22:25
7

Anwar El Ghazi heeft ook zijn derde competitiewedstrijd in dienst van Lille verloren. Ricardo Kishna kon daar als invaller niets aan veranderen. De oud-Ajacieden gingen met 1-2 onderuit tegen Angers.

El Ghazi en Kishna kregen deze winter de opdracht mee om Lille weg te loodsen uit de degradatiezone, maar daar komt vooralsnog weinig van terecht. Na nederlagen tegen Lorient (0-1) en Paris Saint-Germain (2-1) ging het zaterdagavond mis tegen laagvlieger Angers, dat Lille daardoor passeert op de ranglijst. De Nederlandse vleugelaanvallers staan nu zestiende met hun ploeg.

Wedden

Meer odds

El Ghazi was al na drie minuten dicht bij de openingstreffer, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Angers sloeg na twintig minuten wel toe. Hoewel Yves Bissouma orde op zaken stelde, bleek een gemiste kopbal van El Ghazi noodlottig. De bezoekers kwamen een uur voor tijd opnieuw op voorsprong. Die klap kwam Lille, ondanks het inbrengen van Kishna, niet te boven.

AS Monaco verstevigde zijn koppositie in de Ligue 1. Dankzij drie doelpunten van de achttienjarige Kylian Mbappé en twee treffers van Radamel Falcao maakten de Monegasken met 5-0 gehakt van FC Metz. Monaco bracht de marge ten opzichte van naaste belager Paris Saint-Germain daardoor weer op drie punten.

Memphis Depay ging eerder op de avond al onderuit met Olympique Lyon.