Invaller Memphis mist kans en kan nederlaag Olympique Lyon niet voorkomen

11-02-2017 18:55
8

Een tegenvaller voor Olympique Lyon. Op bezoek bij nummer negen Guingamp werd er zaterdagavond met 2-1 verloren. Memphis Depay zat op de bank bij de gasten. Hij viel in de 67e minuut in en had vlak voor tijd een kans op de gelijkmaker.

Eerder deze week won L'OL nog met 4-0 van Nancy. Die prima zege had zaterdag een vervolg moeten krijgen, maar tegen middenmoter Guingamp ging het mis. Lyon begon overigens prima aan de wedstrijd. In de tiende minuut was het topscorer Alexandre Lacazette die de 0-1 binnenschoot.

Nog voor de rust slaagde Guingamp erin om het tij te keren. Eerst was het Moustapha Diallo die scoorde, een paar minuten later maakte Nicolas Benezet er zelfs 2-1 van. Na rust slaagden de gasten er niet meer in om de score gelijk te trekken. Memphis viel in en kon vlak voor het laatste fluitsignaal gelijkmaken.

Zijn kopbal trof echter geen doel. Voor Lyon, dat op de vierde plaats staat in de Ligue 1 met veertig punten, was het de derde competitienederlaag in de laatste vier duels.