Twente sluit mogelijk nieuwe deal met Manchester City: 'Dan wil ik best blijven'

Twente sluit mogelijk nieuwe deal met Manchester City: 'Dan wil ik best blijven'

15-02-2017 10:11
4

De kans bestaat dat Bersant Celina ook volgend seizoen bij FC Twente speelt. De Enschedese club huurt hem van Manchester City en dat bevalt van beide kanten.

Twente heeft sinds de zomer de beschikking over Celina, die door Pep Guardiola wordt gezien als talent voor de toekomst. "Toen ik van de interesse van FC Twente hoorde, ben ik me direct in de club gaan verdiepen", vertelt Celina aan Twente Inside.

"Ik heb op internet gezocht om zoveel mogelijk van de club te weten te komen. Ik zag foto's van het stadion en was direct onder de indruk. Dat Enes (Ünal, red.) en Yaw (Yeboah, red.) hier ook spelen maakte de overstap makkelijker. Ze zijn goede vrienden, maar dat geldt inmiddels ook voor de rest van de selectie."

De aanvallende middenvelder (20) sluit niet uit dat hij langer in Enschede blijft. "Deze club past op dit moment goed bij mij. Maar mijn doel is uiteindelijk de Premier League. Hopelijk lukt dat volgend jaar al. En anders? Dan zou ik best nog een jaar bij FC Twente willen blijven."

Lees ook: FC Twente haalt spandoek weg na confrontatie tussen supporters en Celina