Huntelaar in picture: 'Mijn kinderen zeggen dat ze hier later willen spelen'

Huntelaar in picture: 'Mijn kinderen zeggen dat ze hier later willen spelen'

15-02-2017 10:58
5

Geld is niet leidend voor Klaas-Jan Huntelaar in zijn keuze voor een nieuwe club. Om die reden speelt hij naar eigen zeggen ook nog steeds bij Schalke 04.

"Mijn beslissing hangt niet af van geld, anders had ik helemaal niet meer bij Schalke gespeeld", vertelt Huntelaar aan BILD. Het is geen geheim dat Turkse topclubs in het verleden naar hem hengelden, terwijl er naar verluidt ook belangstelling was uit China.

Wedden

Meer odds

"Ik had elders véél meer geld kunnen verdienen", vervolgt de Schalke-spits, die zegt dat zijn familie een belangrijke stem heeft. "We zijn bij Schalke altijd gelukkig geweest. Mijn kinderen zeggen dat ze later voor Schalke willen spelen."

"Schalke is gewoon een superclub, waar zelfs een uitwedstrijd voelt als een thuiswedstrijd. De liefde die ik heb gekregen van de fans is ongelooflijk. Als ik Schalke verlaat, dan het liefst met een prijs", besluit Huntelaar.

Schalke is dit seizoen op nog drie fronten actief: de Bundesliga-titel is uit het zicht, maar in de Europa League (tegenstander: PAOK Saloniki) en DFB Pokal (tegenstander: Bayern München) liggen er nog kansen. Huntelaar gaf woensdag al een update over zijn sportieve toekomst.