Flirtende De Boer neemt in mei keuze: Geld zal het probleem niet zijn

Flirtende De Boer neemt in mei keuze: "Geld zal het probleem niet zijn"

16-02-2017 16:55
10

De opmerking van Frank de Boer dat hij openstaat voor de vacature bij Rangers FC is écht en niet een betekenisloze flirt. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Guido Albers in gesprek met The Herald.

"Als hij geen interesse had in een baan als die bij Rangers, zou hij nee hebben gezegd en dat heeft hij niet gedaan", zegt Albers in gesprek met de Schotse krant. "Als hij een goed gevoel heeft bij een benadering van Rangers is alles mogelijk. Hij zegt nu niet: 'Ik ga dit niet doen of dat niet doen'. In mei gaat hij alle opties op tafel leggen en een beslissing nemen."

De Boer was in zijn dagen als speler actief bij Glasgow Rangers. De bij Internazionale ontslagen coach is overigens geen topfavoriet voor de functie. Schotten Alex McLeish en Derek McInnes zijn dat wel. "Toen Frank bij Rangers speelde deed hij dat voor niets", zegt Albers. "Hij kreeg geen salaris en was gewoon blij dat hij kon spelen. Je kunt niet zeggen dat Frank iets voor het geld doet. Hij maakt altijd zijn keuzes vanuit zijn ambitie. Hij zal niet voor niets gaan werken, maar geld zal het probleem niet zijn."