Balotelli lijkt helemaal klaar bij Nice: derde rode kaart voor uitschelden arbiter

Balotelli lijkt helemaal klaar bij Nice: derde rode kaart voor uitschelden arbiter

18-02-2017 23:45
17

Mario Balotelli is hard op weg zijn zoveelste kans in het profvoetbal te vergooien. De spits werd zaterdagavond voor de derde keer sinds zijn komst naar Nice afgelopen zomer met een rode kaart van het veld gestuurd.

Balotelli loopt met zijn ziel onder zijn arm bij de Ligue 1-club en lijkt het totaal niet naar zijn zin te hebben. Dat straalt af van zijn spel en houding op het veld. De overtreding die hij maakte was een lichte, maar de gefrustreerde Italiaan besloot daarna de scheidsrechter uit te schelden en dat kwam hem op een directe rode kaart te staan.

Balotelli begon nog goed aan zijn periode bij Nice, maar is inmiddels niet meer zeker van een basisplaats en maakt ook volgens zijn ploeggenoten een ongeïnteresseerde indruk. "Sorry, maar ik ben gewoon eerlijk", zei medespeler Valentin Eysseric vorige week nog. "Ik heb de waarheid gezegd. Ik zie hem dagelijks trainen en weet hoe goed hij kan voetballen. Maar het ziet eruit alsof hij niets met ons te maken wil hebben. Het is echt teleurstellend."