Update: Trainer van Bazoer en Bruma na enkele maanden alweer op straat gezet

Update: Trainer van Bazoer en Bruma na enkele maanden alweer op straat gezet

26-02-2017 19:52
14

Het is opnieuw crisis bij VfL Wolfsburg. De werkgever van Riechedly Bazoer en Jeffrey Bruma hebben zaterdag crisisberaad. De positie van trainer Valerien Ismael staat ter discussie.

Dieter Hecking werd eerder dit seizoen al ontslagen als gevolg van een dramatische seizoensstart. Maar ook zijn opvolger Ismael kan het tij niet keren. De 1-2 nederlaag in eigen huis tegen concurrent Werder Bremen is reden genoeg voor een spoedoverleg, meldt BILD.

Wedden

Meer odds

Wolfsburg was in de winterse transferperiode erg actief. Onder meer Bazoer werd aangetrokken. Ondanks alle goede bedoelingen, pakten de Duitsers uit de laatste vijf wedstrijden maar drie punten. Wolfsburg staat slechts twee punten boven de gevreesde degradatiestreep.

Tegen Werder Bremen hadden Bazoer en Bruma beiden geen basisplaats. Ismael wisselde drie keer, maar deed ook toen geen beroep op de twee Nederlanders. Bazoer kreeg tot dusver twee basisplaatsen. Bruma stond al 21 keer in de basis.

Update 26-2 19.50: Riechedly Bazoer en Jeffrey Bruma krijgen een nieuwe trainer. Valerién Ismaël is enkele maanden na zijn aanstelling ontslagen bij Die Wölfe. De nederlaag tegen Werder Bremen van afgelopen vrijdag heeft hem de kop gekost. Ismaël was de vervanger van Dieter Hecking, die in een eerder stadium op straat werd gezet. Wolfsburg staat veertiende in de Bundesliga.