Barça-speler steekt middelvinger op: Neymar zei: Je moet ze even terugpakken

Barça-speler steekt middelvinger op: "Neymar zei: Je moet ze even terugpakken"

09-03-2017 19:51
1

De vreugde was groot bij FC Barcelona, dat woensdagavond met 6-1 won van Paris Saint-Germain en daardoor in de kwartfinale van de Champions League staat. Jérémy Mathieu uitte die vreugde op een opvallende manier.

De Barça-verdediger stak zijn middelvinger op tussen zijn juichende ploeggenoten. Dat had een reden: Mathieu, afkomstig uit Frankrijk, vond dat zijn landgenoten, waaronder Layvin Kurzawa en Adrien Rabiot, drie weken geleden veel te blij waren met de 4-0 zege in de heenwedstrijd.

"We hebben in de kleedkamer iets van tien of vijftien foto's gemaakt", vertelt Mathieu aan Team Duga. "Op het begin ontbraken wat spelers, waarna Neymar zei: Kom, je moet Kurzawa en Rabiot even terugpakken. Dat heb ik gedaan."

Mathieu heeft geen spijt van de actie, maar betreurt de commotie die is ontstaan in Frankrijk. "Ik heb veel respect voor Parijs, de club en de fans. Ik ben ook geen man voor controverse, verre van dat zelfs. Maar ik was gewoon uitzinning. Mascherano (op wiens Instagram-account de foto verscheen) heeft gewoon de verkeerde foto gekozen."

 

Simplemente Increible!!!! Forca Barça!!!!!

Een bericht gedeeld door Javier Mascherano (@mascherano14) op