Wegkwijnen op de Sparta-bank: 'De laatste maanden waren heel zwaar'

Wegkwijnen op de Sparta-bank: 'De laatste maanden waren heel zwaar'

maandag 20 maart 2017 om 12:07

Loris Brogno was zaterdagavond weer eens belangrijk voor Sparta - en dat doet de 24-jarige aanvaller goed. De afgelopen maanden werd Brogno structureel op de bank gehouden door zijn trainer Alex Pastoor. Tegen Heracles Almelo (3-1 winst) was de Belg goed voor twee assists. 

"Ik ben zo blij. De laatste twee maanden waren mentaal heel zwaar. Op de bank zitten is niet leuk. Het was moeilijk in mijn hoofd. Dat ik nu belangrijk kan zijn, is fantastisch", tekende het Algemeen Dagblad na de overwinning op uit de mond van Brogno. De buitenspeler maakte twee maanden terug voor het laatst minuten in de Eredivisie. 

In de slotfase van de wedstrijd op het Kasteel werd de dribbelaar naar de kant gehaald. Het publiek beloonde hem met een groot applaus. "Als je zo lang niet mee mag doen en dan opeens belangrijk bent, doet dat iets met je. Toen dat hele stadion voor mij klapte, werd ik heel emotioneel." 

Plaats een reactie

frankn27 +4721
maandag 20 maart 2017 om 12:10
Hier laatst nog over gehad met een Sparta fan, onbegrijpelijk dat die Pastoor hem passeerde.... en nu vanuit het niets mag hij weer aantreden? Meteen 2 assists, dan zal die volgende week wel weer wissel staan...
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 12:41
Helemaal eens, heb hier al eens vaker gezegd dat Pastoor niet spoort met zijn constante wisselbeleid. Lekker goed voor het zelfvertrouwen van je spelers. Zeker als je gewoon goed presteert zoals Brogno, dan begrijpt een speler er helemaal niks meer van.
Er is geen enkele reden te bedenken waarom Brogno niet in de basis hoort.
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 12:17
Dit is toch wel onze beste flankspeler!
Vind ik leuk
maandag 20 maart 2017 om 12:22
verdiend een basis plaats
Vind ik leuk
woensdag 22 maart 2017 om 16:57
Echt bizar dat hij zo lang op de bank moest zitten, ik snap Pastoor soms echt niet.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Wegkwijnen op de Sparta-bank: 'De laatste maanden waren heel zwaar'