Kluivert krijgt transfertip over tienersensatie: 'Hoop dat hij hem volgt'

  Kluivert krijgt transfertip over tienersensatie: 'Hoop dat hij hem volgt'

  maandag 20 maart 2017 om 15:23

  Patrick Kluivert heeft een transfertip van Marquinhos gekregen. De speler van Paris Saint-Germain wijst de clubleiding op Kylian Mbappé, de tienersensatie van AS Monaco. De Braziliaan hoopt dat de achttienjarige parel naar PSG komt.

  "Hij doet het werkelijk geweldig bij Monaco en ik hoop dat onze clubleiding hem volgt en kan halen. Mbappé is nou echt een speler die het verschil kan maken. Hij heeft ongelooflijk veel kwaliteiten", begint Marquinhos in de Franse media over het wonderkind. "Hij is een erg goede speler. Op zijn leeftijd is het niet gemakkelijk om zulke prestaties neer te zetten in de Ligue 1, een competitie die erg sterk is."

  De ster van Mbappé is rijzende, zo blijkt. "Hij is ook al opgeroepen voor het Franse nationale team, steekt in een geweldige vorm, scoort veel en zal zowel voor Frankrijk als Monaco een erg belangrijke speler worden. Mbappé heeft een geweldige toekomst voor zich en ik hoop dat hij hard blijft werken en niet stopt, omdat hij nog steeds heel veel kan leren."

  Poll

  Stelling: Mbappé is in staat om in de toekomst de Gouden Bal te winnen

  (633 stemmen)

  Plaats een reactie

  DubRtd +15571
  maandag 20 maart 2017 om 15:30
  Ik mag toch hopen dat Kluivert Mbappe al kende voor Marquinhos er op wees.
  Vind ik leuk
  spartaanD +504
  maandag 20 maart 2017 om 15:48
  hele goede spits! maar ik vind persoonlijk wel dat dit WEER een talent is die de hemel in word geprezen. volgend seizoen eerste 3 wedstrijden kut spelen en je hoort niks meer over hem
  Vind ik leuk
  FCvooruit +213
  maandag 20 maart 2017 om 18:30
  Denk niet dat dit het geval zal zijn bij deze jongen, is al jaren bekend als een van de grootste talenten die er rond loopt en hij laat het nu al zien in de grote wedstrijden. Ze wilden hem oorspronkelijk ook langzaam brengen maar konden gewoon niet om hem heen.
  Vind ik leuk
  bits +4654
  maandag 20 maart 2017 om 16:07
  Nee die zal Kluivert echt nog niet gespot hebben, goede tip van Marquinhos. Man man man.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Kluivert krijgt transfertip over tienersensatie: 'Hoop dat hij hem volgt'