Kluivert krijgt transfertip over tienersensatie: 'Hoop dat hij hem volgt'

Kluivert krijgt transfertip over tienersensatie: 'Hoop dat hij hem volgt'

20-03-2017 15:23
3

Patrick Kluivert heeft een transfertip van Marquinhos gekregen. De speler van Paris Saint-Germain wijst de clubleiding op Kylian Mbappé, de tienersensatie van AS Monaco. De Braziliaan hoopt dat de achttienjarige parel naar PSG komt.

"Hij doet het werkelijk geweldig bij Monaco en ik hoop dat onze clubleiding hem volgt en kan halen. Mbappé is nou echt een speler die het verschil kan maken. Hij heeft ongelooflijk veel kwaliteiten", begint Marquinhos in de Franse media over het wonderkind. "Hij is een erg goede speler. Op zijn leeftijd is het niet gemakkelijk om zulke prestaties neer te zetten in de Ligue 1, een competitie die erg sterk is."

De ster van Mbappé is rijzende, zo blijkt. "Hij is ook al opgeroepen voor het Franse nationale team, steekt in een geweldige vorm, scoort veel en zal zowel voor Frankrijk als Monaco een erg belangrijke speler worden. Mbappé heeft een geweldige toekomst voor zich en ik hoop dat hij hard blijft werken en niet stopt, omdat hij nog steeds heel veel kan leren."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie