Kijk, ik snap ook wel dat Feyenoord, Ajax of PSV niet bij mij aankloppen

"Kijk, ik snap ook wel dat Feyenoord, Ajax of PSV niet bij mij aankloppen"

23-03-2017 12:06
10

Ruben de Jager moet na dit seizoen vertrekken bij FC Twente. De grote clubs zitten niet op de aanvaller te wachten, zo beseft hij ook. De twintigjarige De Jager heeft wel zin in een nieuw avontuur.

"Dat Twente de optie niet licht, is geen slecht nieuws voor mij", herhaalt De Jager zijn eigen woorden donderdag in het PZC. "Ik ben echt aan een andere uitdaging toe, qua spelers, qua omgeving. De kans is groot dat er deze zomer weer een nieuwe spits bij komt bij Twente. Weet je wat het is? Als er dan één wordt doorgeschoven, zit ik straks op de bank bij de beloften. Dat is niet goed voor me."

De Jager heeft zijn naam in ieder geval mee als aanvaller. Hij scoort geregeld en heeft een neusje voor doelpunten. "De afgelopen jaren heb ik laten zien dat ik veel kan scoren. Ik hoop dat ik het net als Vincent Janssen kan doen. Hij ging van Feyenoord naar Almere City en kijk waar hij nu staat."

"Kijk, ik snap ook wel dat Feyenoord, Ajax of PSV niet bij mij aankloppen. Maar ik wil na de zomer wel graag vlammen bij een andere club. En daarna kan ik hopelijk weer een stapje hogerop zetten", aldus de spits.