'Bizarre transferoorlog: tienersensatie van Monaco kan duurste speler ooit worden'

'Bizarre transferoorlog: tienersensatie van Monaco kan duurste speler ooit worden'

23-03-2017 18:29
11

Een bizarre transferstrijd lijkt zich achter de schermen te ontwikkelen rond Kylian Mbappé. De ster van de pas achttienjarige AS Monaco-aanvaller is snel rijzende. Komende zomer zou hij wel eens de duurste speler ooit kunnen worden.

Dat meldt Cadena COPE. FC Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain en Manchester United zijn de Europese zwaargewichten die zich in de strijd mengen. PSG bracht al een bod uit van liefst zeventig miljoen euro, maar dat werd door Monaco naar de prullenbak verwezen. Nu overweegt de club van technisch directeur Patrick Kluivert liefst negentig miljoen op tafel te leggen.

Wedden

Meer odds

Ook dat kan wel eens te weinig blijken te zijn, aangezien Manchester United mogelijk zelfs 110 miljoen euro wil betalen voor Mbappé. Tot dusver houdt AS Monaco zijn poot echter stijf en zet het in op zo'n 150 miljoen. Door die gigantische bedragen lijkt Arsenal ondertussen te zijn afgehaakt, terwijl zelfs Barça en Real het hoofd dreigen te moeten buigen.

Momenteel is een andere Fransman de duurste speler ter wereld. Paul Pogba verruilde Juventus voor 105 miljoen euro voor Manchester United.