Dit was de ochtend: Spaanse interesse voor Onana, De Vrij wordt grootverdiener

Dit was de ochtend: Spaanse interesse voor Onana, De Vrij wordt grootverdiener

24-03-2017 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Wijnaldum weigerde directe toptransfer
Georginio Wijnaldum heeft anderhalf jaar geleden bedankt voor een transfer naar Paris Saint-Germain. De toenmalige middenvelder van PSV verkoos Newcastle United destijds boven de Franse grootmacht. (Trouw)

Wijnaldum genomineerd voor prijs
Diezelfde Wijnaldum is inmiddels een meer dan gewaardeerde kracht bij Liverpool. De middenvelder is nu zelfs één van de zes genomineerden voor de titel 'Premier League-speler van de Maand'. (Clubsite Liverpool)

Onana kan rekenen op interesse uit Spanje
Het Spaanse Villarreal is onder de indruk van Ajax-doelman André Onana. De huidige nummer vijf van de Primera Division stuurde onlangs zelfs scouts naar de Europa Leauge-wedstrijd tussen Ajax en FC Kopenhagen. Onana zou met stip bovenaan staan op het lijstje van Villarreal, dat voor komend seizoen dringend een nieuwe keeper nodig heeft. (AS)

'Messi misdraagt zich en riskeert schorsing'
Lionel Messi besliste namens Argentinië de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Chili (1-0), maar raakte na afloop in opspraak. De Argentijnse superster zou twee officials uitgescholden hebben, waardoor hem mogelijk een schorsing wacht.

'De Vrij wordt grootverdiener bij Internazionale'
De signalen dat Stefan de Vrij een pikante binnenlandse transfer gaat maken, worden steeds sterker. De centrale verdediger van Lazio Roma zou al een persoonlijk akkoord met Internazionale hebben bereikt, waar hij een topsalaris tegemoet kan zien. (La Gazzetta dello Sport)