Derksen: 'Bij Twente werd-ie uitgekotst. En spelers vinden hem vreselijk'

Derksen: 'Bij Twente werd-ie uitgekotst. En spelers vinden hem vreselijk'

25-03-2017 22:12
3

Johan Derksen moet 'bijna braken' van de rol die Dennis Bekking heeft gespeeld bij het ontslag van Hans de Koning. De analist van praatprogramma Voetbal Inside heeft geen goed woord over voor de technisch manager van Go Ahead Eagles. 

"Zo'n jojo heeft het dan voor het zeggen bij Go Ahead Eagles. Hij werd bij Twente al uitgekotst. En al die ex-spelers die bij Go Ahead lopen, vinden het een vreselijke man", zei Derksen vrijdagavond. "Die De Koning, die ze eruit gegooid hebben, zal best z’n tekortkomingen hebben. Maar ze hebben het elftal versterkt met twee piepjonge Engelsen die beiden nog geen twintig zijn. Als je verder wil komen met een heel zwak elftal, zul je daar een paar routiniers bij moeten zetten."

Wedden

Meer odds

Eerder deze week kreeg De Koning zijn congé. Met Robert Maaskant hoopt Go Ahead zich veilig te spelen. "De Koning is kapot gegaan aan het feit dat ze gewoon kwaliteit tekort komen voor de Eredivisie", stelt Derksen. "Voorzitter Edwin Lugt heeft Bekking aangesteld. Een man met weinig ervaring en bij de clubs waar hij gewerkt heeft, zijn ze alleen maar ontevreden over hem."