'Koeman kan het schudden: Oranje-international kiest voor Chelsea'

'Koeman kan het schudden: Oranje-international kiest voor Chelsea'

26-03-2017 19:20
12

Ronald Koeman kan de komst van Stefan de Vrij naar Everton waarschijnlijk op zijn buik schrijven. Volgense Engelse media heeft de verdediger van SS Lazio en het Nederlands elftal een uitgesproken voorkeur voor een overstap naar Chelsea. 

Het gonst al maanden van de transfergeruchten rond de 25-jarige De Vrij. Het contract van de voormalig Feyenoorder loopt in de zomer van 2018 af en omdat Lazio het met de stopper maar niet eens wordt over een nieuwe verbintenis, is een vertrek in de maak. Tijdens de aanstaande transferwindow kan Lazio nog een aardig bedrag vragen voor De Vrij. 

Wedden

Meer odds

De Premier League lijkt de meest logische bestemming voor de verdediger, die deze week afhaakte bij het Nederlands elftal vanwege een scheenbeenblessure. Arsenal, Tottenham Hotspur en nu dus ook Everton hebben concrete belangstelling voor De Vrij. The Sunday People denkt dat koploper Chelsea uiteindelijk aan het langste eind gaat trekken. The Blues, die afstevenen op de landstitel en dus verzekerd zijn van Champions Leauge-voetbal, willen zo'n dertig miljoen euro betalen voor De Vrij.