Contractnieuws uit Zwolle: boegbeeld verlengt, PEC in gesprek met basisspelers

Contractnieuws uit Zwolle: boegbeeld verlengt, PEC in gesprek met basisspelers

28-03-2017 11:09
5

Bram van Polen kan zich op gaan maken voor zijn elfde seizoen in dienst van PEC Zwolle. De Overijsselse club heeft de optie in het aflopende contract van de 31-jarige aanvoerder gelicht.

Van Polen kwam in 2007 over van Vitesse en is inmiddels uitgegroeid tot boegbeeld van Zwolle. De verdediger promoveerde mee naar de Eredivisie, won de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal en hij was met de club actief in Europa. Ook de opties in de contracten van de twintigjarige Tsjech Josef Kvida en Kingsley Ehizibue zijn gelicht, zo meldt de club.

De contracten van Dirk Marcellis, Danny Holla en Kevin Begois zijn formeel opgezegd. Met Marcellis en Holla is PEC echter nog in gesprek, weet Voetbal International. De Zwollenaren willen graag met de verdediger en de middenvelder verder. Van reservedoelman Begois wordt wel afscheid genomen.

Technisch directeur Gerard Nijkamp maakt ondertussen ook werk van een nieuwe trainer. De verwachting is dat er deze week witte rook komt. De naam van John van 't Schip valt geregeld als opvolger van Ron Jans.