Franse sensatie krijgt nu al Real-vragen en sluit zomerse transfer niet uit

Franse sensatie krijgt nu al Real-vragen en sluit zomerse transfer niet uit

29-03-2017 13:20
7

AS Monaco-wonderkind Kylian Mbappé wil een zomerse transfer naar Real madrid nog niet uitsluiten. Verschillende media hebben al bericht over de interesse van de Madrileense grootmacht en Mbappé houdt de deur op een kier.

Volgens verschillende berichten zou Florentino Perez serieus overwegen om de Fransman te koppelen aan zijn landgenoot Karim Benzema en Mbappé deed weinig om de geruchten de kop in te drukken. "Vandaag ben ik speler van Monaco. Real Madrid? We zien wel", vertelt de jonge Fransman aan de verzamelde verslaggevers na de verloren wedstrijd van Frankrijk tegen Spanje (2-0).

"Real Madrid is natuurlijk een prachtige club", vervolgt de Fransman. "Volgens mij moet je naar Real Madrid gaan als je op je best bent. Ik ben daar nog niet, maar alles blijft mogelijk."
De jonge spits wilde zelfs Barça niet uitsluiten als eventuele bestemming in de zomer, nadat Henry's overgang naar de Catalanen ter sprake kwam. De jonge spits wordt vaker met de grootheid vergeleken. "Voor nu blijf ik me focussen op Monaco en we gaan het vanzelf zien."