'Barcelona en Real Madrid gaan strijd aan na 'nee' van Lukaku richting Koeman'

'Barcelona en Real Madrid gaan strijd aan na 'nee' van Lukaku richting Koeman'

29-03-2017 14:35
7

Het begint er op te lijken dat Romelu Lukaku zijn carièrre voort gaat zetten in Spanje. Volgens Tuttosport en AS zit zowel Real Madrid als Barcelona inmiddels achter de spits van Everton en België aan.

Lukaku draait een geweldig seizoen bij het Everton van Ronald Koeman. De Belgisch international is topscorer van Engeland met 21 doelpunten in 27 wedstrijden en dat is bij de topclubs van Europa niet onopgemerkt gebleven. Er is dus ook volop speculatie over de volgende stap van de goalgetter.

Volgens het Itailiaanse medium staat de Belg open voor een vertrek bij de club uit Liverpool en staat ook Bayern München op het lijstje met geïntesseerden. Volgens AS zijn de zaakwaarnemers van de clubtopscorer zelfs al bezig met het maken van deals. Het is voor Lukaku onzeker of hij eerste spits kan worden bij de Spaanse grootmachten, maar desalniettemin lijkt de stap omhoog zich aan te dienen.

Eerder deze maand liet Lukaku al weten niet meer open te staan voor contractverlenging bij Everton, hetgeen de geruchtenstroom aanwakkerde.