Heracles roept leegloop halt toe en verlengt contract: We zijn blij

Heracles roept leegloop halt toe en verlengt contract: "We zijn blij"

30-03-2017 14:22
2

Peter van Ooijen speelt ook komend seizoen voor Heracles Almelo. Een eenzijdige optie in het aflopende contract van de middenvelder is gelicht door zijn werkgever. Van Ooijen (25) is sinds 2015 in dienst van Heracles. 

"We zijn blij dat Peter ook komend seizoen voor ons speelt. Hij was na de winterstop goed bezig en had zich net in de basis gespeeld toen hij geblesseerd raakte aan zijn knie", vertelt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op het digitale thuis van de huidige nummer tien van de Eredivisie. 

"Die revalidatie verloopt voorspoedig, Peter zal binnenkort weer minuten gaan maken. We gaan er vanuit dat hij de goede lijn doortrekt naar volgend seizoen toe", besluit Hoogma. Van Ooijen doorliep de jeugdopleiding van PSV en maakte in 2012 zijn debuut in Eindhoven. Bij dat ene optreden bleef het uiteindelijk voor de middenvelder. 

Heracles raakte onlangs Mike te Wierik kwijt aan FC Groningen. De verdediger verkast in de zomer transfervrij naar het hoge Noorden. Ook Thomas Bruns neemt afscheid van de club. De captain besloot om zijn aflopende verbintenis niet te verlengen. 

Lees ook: Weg uit Almelo na domper: "Als ik hier was gebleven, was ik gek geworden"