'Kluivert wil Wenger en Chelsea-collega verrassen met komst van Arsenal-ster'

'Kluivert wil Wenger en Chelsea-collega verrassen met komst van Arsenal-ster'

04-04-2017 12:06
2

Het ziet er steeds meer naar uit dat de toekomst van Alexis Sanchez buiten Arsenal ligt. Ook Paris Saint-Germain mengt zich in de race om de Chileense aanvaller.

Dat meldt The Daily Mail. Het Arsenal-contract van Sanchez loopt over ruim een jaar af en contractverlenging ligt niet in de lijn der verwachting, ook al blijft Arsène Wenger vol vertrouwen. De manager laat dinsdag nog maar eens weten dat hij de speculaties over een mogelijk vertrek van zijn sterspeler niet begrijpt.

In Engeland wordt Sanchez echter opnieuw gelinkt aan een toptransfer. Paris Saint-Germain hoopt hem voor de neus van het eveneens geïnteresseerde Chelsea weg te kapen. De Franse kampioen, waar Patrick Kluivert als directeur de technische lijnen uitzet, is al langer gecharmeerd van de 28-jarige aanvaller.

PSG zou betere papieren hebben dan Chelsea, omdat Arsenal het niet ziet zitten om zaken te doen met een andere Premier League-club. Sanchez liet vorige week optekenen dat hij graag zijn contract wil uitdienen bij Arsenal.