'Vaste waarde van Real Madrid in de belangstelling van PSG, City en Chinezen'

'Vaste waarde van Real Madrid in de belangstelling van PSG, City en Chinezen'

04-04-2017 20:45
22

Het begint er steeds meer op te lijken dat de toekomst van Pepe niet bij Real Madrid ligt. De grote centrale verdediger wordt steeds vaker in verband gebracht met een vertrek bij Real en er zijn nu drie clubs aan het lijstje met mogelijke bestemmingen toegevoegd.

Volgens zowel Marca en AS kan de Portugees bij Hebei China Fortune, Paris Saint-Germain of Manchester City aan de slag. Real Madrid wil de verdediger naar verluidt maar een eenjarig contract aanbieden en bij zowel City en PSG zou hij voor twee jaar kunnen tekenen. Volgens de berichten lijkt een vertrek naar Engeland het meest waarschijnlijk, al ligt er in China waarschijnlijk een grotere zak geld klaar dan in Frankrijk of Engeland.

Volgens de beide Spaanse kranten zou de Portugees in het verre oosten namelijk een slordige twaalf miljoen euro per jaar kunnen verdienen en het lijkt onwaarschijnlijk dat een dergelijk bedrag binnen Europa haalbaar is voor de Portugees. Voor Pepe zou geld echter niet het belangrijkste zijn. City en PSG bieden namelijk Champions League-voetbal en een verlengd verblijf binnen de Europese top. Op die manier hoopt Pepe in beeld te blijven voor het WK in 2018.