Fraser stuurt aan op transfer: 'Hij moet weten dat ik hem heel graag wil hebben'

Fraser stuurt aan op transfer: 'Hij moet weten dat ik hem heel graag wil hebben'

05-04-2017 18:20
3

Thomas Bruns is meer dan welkom bij Vitesse. Henk Fraser, trainer van de Arnhemse club, maakt er geen geheim van dat hij gecharmeerd is van de aanvoerder van Heracles Almelo.

Bruns bevestigde deze week dat hij 'een mooie aanbieding' van Vitesse heeft ontvangen. Ook FC Utrecht is in de race. "Ik ken Thomas van Jong Oranje en ik ben wel wel gecharmeerd van hem", zegt Fraser tegen FOX Sports, vlak voor het competitieduel tussen Vitesse en Heracles.

Wedden

Meer odds

"Hij moet nu bepalen welke keuze hij maakt. Op dit moment is Utrecht natuurlijk ook een club die het heel behoorlijk doet, dus ik wens hem veel succes met zijn keuze", vervolgt de Vitesse-trainer, die eraan toevoegt: "Hij moet alleen weten dat wij - en ik in het bijzonder - hem heel graag willen hebben."

Fraser bemoeit zich verder niet met de onderhandelingen tussen Vitesse en Bruns. "Er wordt wel naar mijn mening gevraagd, maar Mo Allach (technisch directeur, red.) en de scouting zijn daarmee bezig. Ik focus me op de bekerfinale en de stand op de ranglijst."