Transferbrein aast op baan Kluivert: Ik zou graag weer met hem samenwerken

Transferbrein aast op baan Kluivert: "Ik zou graag weer met hem samenwerken"

07-04-2017 16:46
4

De befaamde transfergoeroe Monchi aast op de baan van Patrick Kluivert. De Sevilla-directeur zou graag de technische lijnen uitzetten bij Paris Saint-Germain.

Dat laat Monchi optekenen in een interview met Estadio Deportivo. Hij werkte bij Sevilla met veel succes samen met Unai Emery, de huidige trainer van PSG. Een hereniging ziet het Spaanse transferbrein, die ook een aanbieding van AS Roma op zak heeft, wel zitten.

"Ik heb drieënhalf jaar op een geweldige manier samengewerkt met Emery", zegt Monchi. "We konden lezen en schrijven met elkaar en bereikten ongelooflijke doelen. Ik zou graag weer met hem samenwerken, want hij is een geweldige trainer en technisch directeuren houden van goede trainers."

Op dit moment is Kluivert technisch directeur in Parijs. Emery zegt in het interview niet over Roma te willen praten, omdat daar al een directeur werkt, maar houdt geen blad voor de mond als het over PSG gaat. "Ik weet nog niet wat ik ga doen, maar ik vertrek na dit seizoen sowieso bij Sevilla", besluit Monchi.