'Kluivert maakt 60 miljoen euro vrij voor onverwachte transfercoup in Madrid'

'Kluivert maakt 60 miljoen euro vrij voor onverwachte transfercoup in Madrid'

10-04-2017 09:08
6

Paris Saint-Germain heeft plannen om zich met een gigantische zak geld te melden bij Real Madrid. Marcos Llorente, dit seizoen op huurbasis actief bij Alaves, staat bovenaan het verlanglijstje van de Franse kampioen.

Dat meldt AS maandag. Llorente is een 22-jarige controlerende middenvelder, die dit seizoen zijn grote doorbraak beleeft in Spanje. In dienst van middenmoter Alaves heeft hij zich in de kijker gespeeld van PSG, waar Patrick Kluivert de technische lijnen uitzet.

Kluivert is naar verluidt dermate gecharmeerd van Llorente, dat hij bereid is een bod van zestig miljoen euro neer te leggen in Madrid. Het is onduidelijk of Real daarvoor openstaat. Zinedine Zidane, trainer in het Bernabeu, heeft nog geen toekomstplan uitgestippeld voor de jonge middenvelder.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Kluivert als technisch directeur van PSG shopt bij Real Madrid. Afgelopen zomer haalde hij Jesé Rodriguez voor 25 miljoen euro naar Frankrijk. Een succes werd dat overigens niet. Jesé speelt inmiddels op huurbasis bij Las Palmas.