'Niet één keer een rotschop. Helemaal niks, ik erger me er dood aan'

'Niet één keer een rotschop. Helemaal niks, ik erger me er dood aan'

15-04-2017 11:10

Thomas Bruns was vrijdagavond behoorlijk over de rooie. Zijn Heracles Almelo bakte er in eigen huis weinig van tegen AZ en ging met 2-1 onderuit. De manier waarop er werd verloren, zinde de aanvoerder niet. 

"Het was een frustrerende avond", zei hij in gesprek met RTV Oost. "Wij hebben het heel slecht gedaan vandaag. Ze mochten alles, lekker voetballen, een lange bal laten vallen en weer lekker door voetballen. We hebben nergens een duel gepakt, we hebben nergens iemand één keer een rotschop gegeven. Helemaal niks en daar erger ik me dood aan."

"Ik denk wel dat iedereen honderd procent inzet heeft gegeven, alleen komen we overal te laat. Volgens mij hebben we in de eerste helft één keer op doel geschoten. We mogen van geluk spreken dat we bij rust niet met 3-0 achter staan. We hebben ze de ruimte en de tijd gegeven om goed te voetballen. Daar heb ik me wel aan geïrriteerd vandaag en dat is gewoon klote, want daardoor verlies je de pot."

AZ won met 2-1 in Almelo. Wout Weghorst en Alireza Jahanbakhsh tekenden voor de doelpunten. Brandley Kuwas tekende voor de eindstand. 

Bekijk ook: Bruns heeft een hart van goud: Heraclied maakt fan vóór aftrap dolgelukkig