'Snelle rentree lonkt voor Ranieri: Italiaan kan aan de slag in Londen'

'Snelle rentree lonkt voor Ranieri: Italiaan kan aan de slag in Londen'

16-04-2017 16:04
1

Claudio Ranieri kan mogelijk weer snel aan de slag in de Premier League. Volgens Britse media is de Italiaanse manager in beeld bij Watford, dat van plan is om afscheid te nemen van Walter Mazzarri. 

The Hornets presteren dit seizoen niet naar verwachting en waarschijnlijk krijgt Mazzarri daar na afloop van het seizoen de rekening voor gepresenteerd. Gino Pozzo, de Italiaanse eigenaar van de formatie uit Londen, investeerde afgelopen zomer stevig in de selectie en had op een plek in de subtop gerekend. Watford staat echter in de grauwe middenmoot, met tien punten. 

Mazzarri zette in mei 2016 zijn handtekening onder een driejarig contract, maar mogelijk wordt de oud-trainer van onder meer Internazioanale en SSC Napoli vervangen door Ranieri. Hij werd in februari ontslagen door Leicester City, nadat hij afgelopen seizoen op sensationele wijze kampioen was geworden met The Foxes. Dit seizoen draait Leicester, net als Watford, mee in de middenmoot van de Premier League. Wél is de club nog altijd actief in de Champions League.