Oud-Feyenoorder heeft juiste plek gevonden: 'Als ik het er niet mee eens was..'

Oud-Feyenoorder heeft juiste plek gevonden: 'Als ik het er niet mee eens was..'

vrijdag 21 april 2017 om 20:20

Jean-Paul Boëtius hoopt definitief de transfer te maken naar KRC Genk. De vleugelaanvaller wordt gehuurd van FC Basel, waar hij amper minuten maakte.

"Er is een optie die nog niet gelicht is. Ze hebben tot het einde van het seizoen. Dat heeft de technisch directeur duidelijk gemaakt aan de pers", verklaart de oud-Feyenoorder in gesprek met FOX Sports. "Ik moet geduldig blijven en me de laatste wedstrijden van m'n beste kant laten zien. Ik zit hier goed in m'n vel. De optie zit in het contract. Als ik het er niet mee eens was, had ik hem er niet in laten zetten."

Boëtius heeft geen moment spijt gehad van zijn overstap naar de Belgische competitie. "Het is gebleken dat ik de juiste keuze heb gemaakt door hier heen te komen. Het liefst blijf ik hier, maar anders kan ik hopelijk met opgeheven hoofd vertrekken."

Plaats een reactie

Sil Meijer +13298
vrijdag 21 april 2017 om 20:25
Blijf lekker in België! Al die Nederlandse flops lukken daar! Europees doen ze het ook goed! Denk ook een goede stap voor Tete, Riedewald, Isimat, Woudenberg, Veijnovic enz.. kunnen daar ook doorbreken!
Vind ik leuk
vrijdag 21 april 2017 om 20:42
Eens! Al zie ik woudenberg liever bij feyenoord blijven maar daar lijkt gio anders over te denken... maar dat heb jij met tete en riedewald ook haha.
Vind ik leuk
Sil Meijer +13298
zaterdag 22 april 2017 om 15:58
Moet heel eerlijk zijn! Van mij mag die arrogante Tete lekker weg en ik vind Riedewald wat aan de trage kant! En ik vind Woudenberg ook een hele leuke speler, maar vind dat hij veel te weinige kansen krijgt dus zoud een stap naar België helemaal geen gek idee zijn.
Vind ik leuk
zaterdag 22 april 2017 om 18:06
Riedewald is idd niet snel maar ook niet super traag. Denk dat het een goede cv kan worden. Tete idem alleen is die voetballend wel echt wat mager voor ajaxbegrippen. Verdedigend juist weer heel sterk en of hij arrogant is weet ik niet. Ken alleen dat filmpje uit de spelersbus over de supporters en dat was niet echt fraai nee. Woudenberg is veel beter dan nelom maar gio houdt nelom blijkbaar graag te vriend...
Vind ik leuk
Teo Smith +19393
vrijdag 21 april 2017 om 20:48
Jammer dat hij niet gebleven is, vind hem minstens 2 keer zo goed vergeleken met Bilal.

Maar hij doet het oke in Belgie, lekker daar blijven.
Vind ik leuk
vrijdag 21 april 2017 om 22:15
Van mij mag ie nest terug komen, maar het zal niet gebeuren.

Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Oud-Feyenoorder heeft juiste plek gevonden: 'Als ik het er niet mee eens was..'