Schöne niet gediend van Locadia-uitspraak: 'Daar gaat hij wel spijt van krijgen'

23 april om 20:40

Lasse Schöne is niet zo gediend van de uitspraak van Jürgen Locadia. De aanvaller van PSV noemde Justin Kluivert een snotaap na afloop van PSV - Ajax (1-0). 

Emile van de Sande
EINDHOVEN

"Het lijkt mij niet heel slim om dat te zeggen", reageert Schöne na afloop van de topper tegenover de aanwezige media. "Hij maakte een geweldige goal, maar het is niet verstandig om je collega op die manier op televisie belachelijk te maken. Daar gaat hij morgen denk ik wel spijt van krijgen. PSV zal hem wel even op de schouder tikken door te zeggen: 'Gedraag je'", aldus de Deense middenvelder. 

Eljero Elia sneerde zondagmiddag naar Ajax. De Feyenoord-aanvaller zei dat Ajax het 'vooral met woorden' laat zien. Volgens Elia laat Feyenoord het op het veld zien. Schöne reageert scherp: "Dat zou ook voor het eerst zijn dat ze het op het veld laten zien. Kijk maar naar de afgelopen jaren." Toch heeft het er alle schijn van dat Feyenoord dit seizoen aan het langste eind trekt: de Rotterdammers staan met nog twee wedstrijden te gaan vier punten voor op Ajax. 

Lees ook: Elia sneert naar Ajax: 'Zij doen het met hun mond, interesseert me niks'