Onduidelijkheid over Ajax-toekomst: 'Of het dan niet zonde is om weg te gaan?'

24 april om 08:41

Het is nog steeds onduidelijk waar de toekomst van Davy Klaassen ligt. De Ajax-aanvoerder wordt in verband gebracht met diverse Europese clubs. Zelf schept hij nog geen duidelijkheid.

Klaassen ziet dat Ajax een groot potentieel heeft. "We spelen ook veel wedstrijden heel goed. Eigenlijk steeds beter. We hebben een goede selectie, veel goede jongens", zegt de middenvelder tegen De Telegraaf. "Of het dan niet zonde zou zijn om weg te gaan? Ik heb die beslissing nog helemaal niet genomen, hoor."

"Iedereen doet alsof dat zo is. Het is veel te druk om daarover na te denken", vervolgt hij. "Of ik wegga, is een gevoel. Als ik in de zomer het gevoel heb dat ik wil vertrekken en er is een mooie club, dan maak ik een transfer. Heb ik dat gevoel niet of er komt niets voorbij dat ik wil, dan blijf ik. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Peter Bosz."

Klaassen wordt in de media veelvuldig gelinkt aan buitenlandse clubs. Zo viel zijn naam in Italië en een club uit de Bundesliga acht de komst van Klaassen zelfs niet haalbaar. Ook Villarreal is naar verluidt geïnteresseerd.