Feyenoord kent makkelijke middag: "Voor het eerst in 125 jaar een prijs winnen"

24 april om 11:41

Vitesse valt weinig kwalijk te nemen na de nederlaag tegen Feyenoord. Dat stellen Willem Vissers en Kees Jansma bij Studio Voetbal. 

De Arnhemmers kregen er aan alle kanten van langs, nadat het wel heel gemakkelijk verloor van koploper Feyenoord. Vitesse speelt komende zondag de bekerfinale tegen AZ en zou zich dus hebben ingehouden. "Het is begrijpelijk dat Vitesse er op een andere manier mee bezig is, ze kunnen voor het eerst in 125 jaar een prijs winnen", zegt Vissers. 

Ook Jansma zag een zwak Vitesse, maar denkt niet aan opzet. "Toch ben ik ervan overtuigd dat Henk Fraser van tevoren heeft gezegd dat hij met Vitesse tot het gaatje wilde gaan. Maar hoe blijf je bij de les als je heel snel een tegengoal krijgt?", vraagt Jansma zich af.

Pierre van Hooijdonk is van mening dat Feyenoord vooral heel goed was in de Gelredome. "Ze hebben vandaag als een kampioen gespeeld, net als vorige week tegen FC Utrecht. Feyenoord was vanaf de eerste seconde heel erg agressief", zegt de voormalig Feyenoorder.