Gefrustreerde FC Utrecht-bankzitter: "Ik heb me kapot lopen ergeren"

26 april om 13:08

Sean Klaiber vond het moeilijk om de afgelopen maanden vrijwel wekelijks op de bank te zitten bij FC Utrecht. Nadat de verdediger aan het begin van het seizoen geblesseerd was geraakt, belandde hij buiten het basiselftal van trainer Erik ten Hag. 

Afgelopen zondag kwam Klaiber (22) tegen Roda JC in het veld nadat Giovanni Troupée geblesseerd was afgehaakt. "Ik heb mijn kans gegrepen, denk ik. De mensen weten gelukkig weer dat ik er nog ben. Ik zit in dezelfde positie als een aantal andere jongens", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. 

"We trainen keihard, maar het elftal staat. Natuurlijk is dat wel eens frustrerend. Ik heb me kapot lopen ergeren soms. Tegelijkertijd weet ik ook dat bankzitters belangrijk zijn bij FC Utrecht dit seizoen."

"Als een elftal draait en staat, weet je dat je geduld moet hebben", vervolgt de rechtspoot. "Ik moest wachten op blessures of schorsingen. Want een andere reden om te wisselen, heeft de trainer niet. Het is gewoon heel moeilijk er weer tussen te komen."